Friday Fun # 2

Hello everyone!

Lepo pozdravljeni

Today's card is a fun one with me playing around with some Distress Ink and water :) I smooshed my orange and red ink pads on my craft sheet and spriced it with water. I took a piece of watercolour paper and pressed it on top. After that first paper I pressed another one on top and got this effect that you can see on numbers. I love it (and you don't waste any ink that way) :)
Pri današnji voščilnici sem se malce igrala z Distress blazinicami in vodo. Pritisnila sem par rdečih in oranžnih Distress blazinic na podlago in vse skupaj poškropila z nekaj vode. Nato sem vzela kos akvarelnega papirja in ga pritisnila na vse skupaj, ga odstranila in pustila, da se posuši. Namesto, da bi ostanek pobrisala stran sem vzela še en kos akvarelnega papirja in ga pritisnila na preostanek barve. In nastalo je to, kar vidite na številkah in metuljih. Super efekt, pa še barve ne mečem stran. :)

I stamped and cut out the numbers and butterflies. I used some pattern paper for the background and anchor for my sentiment (Happy Birthday!) and numbers. Some foam adhesive and rhinestones and we have a fun and bright card ready to go :)
Na ta papir sem nato odtisnila številke in jih izrezala, s šablono pa sem izrezala tudi metulje. Za ozadje in podlago voščilu in številkam sem uporabila nekaj vzorčastega papirja. Malce penastega lepila in par draguljčkov, pa je voščilnica pripravljena. Voščilo in štampiljke 4 in 0 sem kupila v trgovinici Ustvarjalni dotik, kamor tudi prijavljam voščilnico za mesečni izziv: Okrogla obletnica. 

Thank you for coming over and have a great day!

Hvala za obisk in želim vam čudovit dan!

Mateja

4 comments :

 1. Krasna je, prav bogata. Z distressi, se je lepo igrat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
 2. Prekrasna je! Zelo lepo si naredila papir za odtis številke, barvni papirčki pa prav super pašejo skupaj :) Hvala za sodelovanje na našem izzivu, pozdravček Barbara

  ReplyDelete