Thank you / Hvala

Hello everyone! 

Lepo pozdravljeni! 

Today I have a simple Thank you card that combines a few of my most favourite things. First of all... it's super simple, but there is not a lot of white space. I don't quite know how to deal with white space so this is a perfect compromise :) Second... there is a butterfly. I love butterflies on cards and I just can't resist stamps and dies with butterflies. Third thing is that Leafy Vines stamp from HA that I absolutely love and can't get enough of. Fourth thing is sentiment die. This one is a thank you one. You can fit them anywhere if you don't have space to stamp something and these from Najlepši par are really beautiful. And then there is also sparkle... I used clear embossing powder on butterfly, Glossy Accents on sentiment, clear rhinestones and Stickles. Sounds like a lot, but I don't think there is too much.


Danes delim preprosto zahvalno voščilnico, ki pa vključuje precej elementov, ki so mi zelo všeč in jih posledično zelo pogosto uporabljam. Kot prvo je voščilnica zelo preprosta, kar mi je zelo všeč, vendar ni velikih površin bele podlage, s katero si za enkrat še nisva preveč blizu. Hitro se zgodi, da se mi zdi voščilnica preveč prazna, tukaj pa mi je uspel zelo posrečen kompromis :) Kot drugo sem na njej uporabila metulja. Šablone in štampiljke z metulji so moja šibka točka in zelo hitro se odločim za nakup kakšne čudovite variacije, potem pa jih je v moji zalogi toliko, da se težko odločim, katero bi uporabila. Tretji element, ki ga prav tako obožujem, je štampiljka HA Leafy Vines, ki sem jo uporabila za ozadje. Všeč mi je prav toliko kot prvi dan, ko sem jo zagledala. Četrti element, ki bi ga izpostavila, so voščila v obliki šablon (sploh od Najlepšega para so naravnost božanske). Všeč mi je dimenzija, ki se jo s temi šablonicami doseže, še najbolj pa mi je všeč, da lahko voščila dodaš kamorkoli, saj ni potrebno vnaprej razmišljati, kam boš odtisnil kratko sporočilce. In še zadnji element, brez katerega dejansko ne gre na nobeni moji voščilnici. Pika na i s pomočjo bleščic oz. bleščečih elementov. Tukaj sem uporabila kar dolg spisek različnih variant, saj je na metulju prozoren embosirni prah, na besedici hvala Glossy accents, na trupu metulja in ozadju par prozornih draguljčkov, dodala pa sem še par vijugic narejenih s pomočjo Stickles bleščic v lepilu. 


I realise that my lighting is not that great, but I'm working on it. Sun does not what to help and I can't chase it all the time, but I did some research and I will build me a light box first chance that I get. I have some organizing challenges in front of me for next week or so, but then I will have to work on my lighting.

Zavedam se, da svetloba na sliki ni najbolj idealna, vendar sonce nikakor ne želi sodelovati z menoj. Opravila sem nekaj brskanja po spletu, tako da bom poskusila narediti svetlobno škatlo takoj, ko bo to mogoče. Najprej me čaka nekaj organizacije na več področjih, potem pa bo projekt svetloba na prvem mestu. 


Hope you are having a wonderful last few days of summer vacations and I wish you an amazing day! 

Upam, da uživate še zadnje dni poletnih počitnic in vam želim izjemno čudovit dan!

Mateja

2 comments :

  1. Mateja, prekrasna je! Všeč mi je tvoj občutek za postavitev in izrabo prostora. Hvala za prijazne besede, zelo vesela sem, da ustvarjaš z Najlepšim parom.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, Tina :) Resnično je užitek delati z vašimi šablonicami :)

      Delete