Long Time No Post

Hello everyone!

Lepo pozdravljeni!

I haven't been a very good blogger lately. There is a very good reason. Or a combination of few reasons that all come back to one. I'm pregnant and we are expecting our little one in February. I'm very happy I had no major morning sickness issues, but I'm tired a lot. No amount of sleep is enough and I have to get up very early so I don't have any extra time in the evening. Also my fiancé started a new job in September and I'm helping him out as much as I can so that means I have even less free time. So combination of pregnancy, getting our home ready of a new little person, two jobs for me and new job for my fiancé and there is very little free time left on my schedule. Truth be told there is no mojo when I'm tired and I also take time to lift my legs up and relax a bit when I can. I have to or I would go bananas :/

Zadnje čase nisem najbolj pridna blogerka. Imam precej dober razlog. Oz. kombinacijo večih razlogov, ki pa se navezujejo na glavnega. Noseča sem in malčka pričakujemo februarja. Na srečo nisem imela večjih težav z jutranjo slabostjo, sem pa zelo utrujena. Nobeno število ur spanja ni dovolj in glede na to, da moram zjutraj vstati precej kmalu, odpade podaljšano ustvarjanje ob večerih. Prav tako je zaročenec septembra začel z novo službo, pri čemer mu pomagam kolikor je le mogoče, kar pomeni da se moj prosti čas še skrajša. Torej kombinacija nosečnosti, pripravljanja stanovanja za novega člana, moji dve službi in nova služba zaročenca pomenijo zelo malo prostega časa. Glede na mojo utrujenost je tudi ustvarjalnost zelo omejena, si pa vzamem tudi nekaj časa, da počivam, ko je le mogoče. To je precej nujno, če ne bi se mi že zmešalo :/

I'm planning my 25 Days of Joy series for this year and it starts next week. I just hope I can do it all :) I have no plans for next year we will have to wait and see, but I don't plan on quit making cards or writing blog  :)

Načrtujem 25 Dni Veselja za letos in serija se bo začela naslednji teden. Upam samo, da mi jo bo uspelo pripeljati do konca :) Za naslednje leto nimam nobenih načrtov, bomo šli s tokom in sproti videli kaj in kako. Prav gotovo pa ne načrtujem prenehanja ustvarjalnega udejstvovanja v živo ali na blogu :)

Thank you for your patience and I wish you a great day!

Hvala za vaše potrpljenje in želim vam super dan!

Mateja

2 comments :

  1. Res sem pogrešala tvoje objave. Sedaj pa vem, zakaj! ;)
    Iskrene čestitke za vse lepe dogodke, ki so se zgodili v tvojem življenju! Življenje prinese mnogo zanimivih stvari in pomembnih odločitev. Sedaj je prišel čas, ko si je potrebno vzeti čas zase, malo bitjece in družinico. <3 Bo pa prišel čas, ko bo tudi ustvarjanje spet prišlo na prednostno listo! ;) Le optimistično ter z nasmeškom v nov dan.
    In se že veselim nove serije in 25 dni veselja! :) Držim pesti, da ti uspe. Se bom z veseljem oglasila spet tukaj! ;) S tokom v pravo smet in bo vse vredu! :)

    ReplyDelete
  2. Hvala :) Tudi zaradi vas, ki redno zahajate na to stran, se je vredno potruditi za kakšno objavo več :)

    ReplyDelete