25 Days Of Joy / 25 Dni Veselja # 1

Hello everyone!

Lepo pozdravljeni! 

First of all I have to thank each and every one of you that stopped by my Hero Arts Holiday Blog Hop on Monday and left me such wonderful comments. I can't tell you how much they mean to me. When I feel down I have to go back to that post and remind myself why I love to do what I do :) You still have until November 22nd to leave a comment for the giveaway.

Najprej se moram zahvaliti vsakemu izmed vas, ki ste se v ponedeljek ustavili na moji objavi za Hero Arts praznično poskakovanje po blogih in mi pustili nadvse čudovite komentarje. Nikakor ne najdem besed, da bi povedala koliko mi pomenijo. Ko bom imela slab dan, bom samo prebrala par komentarjev in se spomnila zakaj počnem vse skupaj in zakaj mi je to tako zelo všeč :) Do 22. novembra še imate čas, da pustite komentar in se potegujete za nagrado.
And now on to my post for today. It's that time of year again. I did three cards a week for my holiday card series last year, but this year I decided to make it back to back from Monday till Friday every week up to Christmas. I hope I can keep up :) It's going to be a busy weekend. 

In tako smo prišli do objave za danes. Ponovno je tisti čas v letu. Lansko leto sem objavila tri izdelke na teden, za letos pa sem se odločila, da bom objavila nekaj praznično obarvanega čisto vsak delovni dan vse do božiča. Upam, da bom dohajala :) Predvsem pa bo vikend zelo pester, da se dobro pripravim. 
I have a wreath card for you today in traditional Christmas red and green colours. I used three stamps for the circles and then I flipped them around to use them as dots and one dotted circles stamp for added Perfect Pearls. Sentiment up on a banner, some ribbon and a bow to hang my wreath up and first card for this year is done. 

Danes imam za vas pripravljeno voščilnico z venčkom v tradicionalno rdeče zeleni kombinaciji. Uporabila sem tri različno velike štampiljke krogov, ki sem jih nato obrnila in uporabila še za pike ter eno štampiljko pikčastih krogov, na katere sem nanesla nekaj Perfect Pearls prahu. Voščilo na zastavici in trak s pentljo, da smo venček obesili, pa je prva voščilnica za letos narejena. 

I hope you join me on this adventure and get inspired along the way.

Upam, da se mi pridružite na tej pustolovščini in vmes najdete še kaj navdiha. 

Mateja

I'm entering this card into Simon Says Wednesday Challenge: Christmas.

4 comments :

  1. Kakšen krasen venček si naredila in tisti svetleči krogci dodajo še tak prazničen pridih!

    ReplyDelete
  2. Se že veselim tvojih voščilnic ;-)

    ReplyDelete
  3. Kar velik zalogaj si si zadala, ampak verjamem, da ti bo načrt uspel.
    Zelo lep venček in krasna voščilnica.

    ReplyDelete