Natečaj za Mavelu.com Ustvarjalni Tim

Lepo pozdravljeni!

Ker me vedno znova prevzamejo izdelki spletne trgovinice Mavelu.com in se jim nikakor ne morem upreti, sem se odličila, da se prijavim na njihov natečaj za ustvarjalno ekipo. Prijavljam se z naslednjimi tremi izdelki:

O tej voščilnici sem že pisala, tako da se ne bom ponavljala. Iz trgovinice Mavelu.com pa sem uporabila šablonico MB z metuljčki, prozoren in moder Wink of Stella Marker ter lepilo Mono Multi.

Takšne koledarčke sem (zapakirane v darilne škatlice) podarila parim prijateljem v novoletnem času. Koledarček sem sama oblikovala kar v Word programu, zraven sem prilepila paketek Post-it listkov, ki vedno pridejo prav, ter dodala še papirnato zanko, ki drži kemični svinčnik, da ga ni potrebno iskati za hitre zapiske. Iz trgovinice Mavelu sem uporabila vzorčast papir, ki je bil del mojega prvega nakupa v trgovini Mavelu.com. 

Tretji izdelek je poročna čestitka, o kateri še nisem uspela pisati (objava pride v prihodnih parih dneh). Inspiracija je bila ta Memorybox šablonica, ki je še nimam v lasti. Sicer mi ni bilo najbolj všeč, da so vsi srčki enake oblike in velikosti, tako da sem obrisala obliko srca, ki sem jo našla na spletu in sprintala ter jo zapolnila z rdečimi srčki, ki sem jih izrezala s pomočjo teh dveh šablonic. Vsak srček sem prilepila z Mono Multi lepilom, voščilo in obroba voščilnice pa sta izrezana iz bleščečega zlatega papirja iz tega paketka 6×6" bleščečih papirjev. Dodala sem še nekaj mini zlatih draguljčkov iz zaloge in rdeče srčke pobarvala s prozornim Wink of Stella markerjem.

Želim vam čudovit dan! 

Mateja

4 comments :

  1. Uf Mateja, to si si pa dala dela s srčki! Ampak rezultat je prav - vau! Srečno pri izboru! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Res je bilo precej dela, ampak je rezultat res nekaj posebnega :)

      Delete
  2. Mateja izbrala si res lušne izdelke... Moram pa reči, da se sama zelo rada igračkam z izrezki, ampak takega projetka kot je tretja voščilnica pa ne vem če bi se lotila :) Bravo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ideja mi je padla v glavo, pa sem morala poskusiti. Je sicer trajalo skoraj tri ure, ampak mislim da je uspelo še bolje, kot sem si zamislila :) Hvala za priložnost in veliko sreče pri izboru. Naloga je res težka :)

      Delete